Stichting de Rotonde

Betrouwbaar vertegenwoordigd

Executele 

 

Vooraf u nalatenschap en wensen laten vastleggen

Het is niet altijd even eenvoudig om vooraf te bedenken en te bespreken, wat er geregeld moet worden wanneer u kom te overlijden. Echter is het goed om hier vroegtijdig bij stil te staan, zodat alles voor uzelf en voor uw nabestaanden goed geregeld is. Door Stichting De Rotonde aan te wijzen als executeur/gevolmachtigde, bent u er zeker van dat alles rondom uw nalatenschap zorgvuldig en professioneel wordt afgehandeld.

Stichting de Rotonde kan u helpen om bij voorbaat uw uitvaartwensen vast te leggen. Waardoor uw familie wordt ontlast, omdat de moeilijk keuzes al vooraf zijn gemaakt. Ook alle verdere voorbereidingen met betrekking tot uw nalatenschap, kunnen bij Stichting de Rotonde middels de nalatenschapsregistratie worden vastgelegd.

Nalatenschapsregistratie 

De voordelen van deze nalatenschapsregistratie zijn onder andere:

  • Alle gegevens zijn vooraf bekend(gegevens over bijvoorbeeld verzekeringen, abonnementen, digitale nalatenschap zoals social media enzovoorts).
  • Doordat alle gegevens vooraf bekend zijn, kunnen wij tijd besparen bij de afwikkeling van uw nalatenschap. Hierdoor bespaart u ook kosten, omdat wij geen tijd meer hoeven te besteden om uw gegevens te achterhalen bij het afwikkelen van uw nalatenschap.
  • U heeft zelf inzage in de gegevens van uw nalatenschapsregistratie door middel van toegangscodes.

De nalatenschapsregistratie in combinatie met het opstellen van een testament, zorgt ervoor dat u zeker bent dat de uiteindelijke afwikkeling soepel en volledig naar uw wens zal verlopen.

Wat kan familie doen bij het overlijden van een dierbare

Het overlijden van een familielid of dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. In deze moeilijke tijd wilt u meestal niet stil staan bij de praktische zaken, die u moet regelen rondom het overlijden van uw dierbare. Stichting De Rotonde kan u helpen en ondersteunen door deze zorgen uit handen te nemen. Wij zullen familieleden zoveel mogelijk betrekken bij het proces en tussentijds op de hoogte houden over de stand van zaken. Stichting De Rotonde zal voor u de afwikkeling van een nalatenschap van begint tot eind verzorgen.

Proces van executele (afwikkelen nalatenschap)

In onderstaand overzicht ziet u welke stappen doorlopen worden bij het afwikkelen van een nalatenschap (klik op het onderstaande schema voor een grote versie):

   

 

Contact 

Voor al uw vragen of voor een vrijblijvend gesprek over het regelen van een nalatenschap kunt u contact opnemen met Patricia Speelmans of Hans Kouwenhoven van de afdeling Executele. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op: 010-4811144. U kunt u vragen ook per mail stellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.