Stichting de Rotonde

Betrouwbaar vertegenwoordigd

Presentatie op locatie

Zou u ook graag een voorlichting of presentatie willen voor zorgprofessionals? Wij komen bij u en uw collega's langs op locatie om de presentatie of voorlichting te verzorgen. 

Als zorgprofessional komt u steeds vaker in aanraking met bewindvoering, mentorschap of curatele. Wij begrijpen dat het af en toe ingewikkeld is om op de hoogte te blijven van alle procedures rondom de diensten. Daarom kunnen we u tijdens een voorlichting relevante informatie verschaffen en al uw vragen over de diensten en onze organisatie beantwoorden.  

Wij komen graag bij u en uw collega’s langs om al uw vragen te beantwoorden omtrent bewindvoering, mentorschap en curatele. Wij komen kosteloos op de locatie langs om voorlichting te geven over onze diensten. Hierbij kunt u al uw collega’s uitnodigen die interesse hebben of doorgaans in aanraking komen met bewindvoering, mentorschap en curatele. Wij kunnen bijvoorbeeld bij u langs komen tijdens een werkoverleg of bespreking. U kunt aangeven welk moment het beste uitkomt voor u en uw collega’s.

 

Voorlichting over budgetbeheer, bewindvoering, mentorschap en/of curatele

We kunnen de voorlichting in verschillende vormen inrichten, dit kunnen we afstemmen op uw voorkeuren. Zou u graag willen dat we eens langs komen bij u en uw collega’s voor een voorlichting. Voor een presentatie of voorlichting op locatie kunt u telefonisch contact opnemen met Peter Hoornweg via 010-4811144 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Peter Hoornweg - Bestuurder-directeur van Stichting De Rotonde/Stichting HFH